tala fou

tala fou

Tu'uina atu o oloa fa'atotonugalemu i atunu'u o Amerika i Matu i masina ta'itasi

O lenei tausaga, o le tamaoaiga o le lalolagi e masani lava ona tumau pea le toe faʻaleleia.I le faagasologa o le toe faaleleia o le tamaoaiga, o suiga le tumau na tutupu i nisi o eria.

O lo'o fa'agasolo fo'i le fa'atupulaia o le tamaoaiga e pei ona fa'amoemoeina.Matou te tu'uina atu oloa fa'apitoa mo suau'u ma kesi vili.Talu ai nei, ua lafo atu oloa i Amerika i Matu ma Sasaʻe Tutotonu.

E mafai ona vaevaeina lo tatou atigipusa centralizers i aufana tautotogo casing centralizers ma malo centralizers e tusa ai ma a latou faatinoga.

asvsb (1)

O le aufana spring casing centralizer o se meafaigaluega e faʻaaogaina i le suauʻu suauʻu.E mafai ona mautinoa o le sima siosiomaga i fafo atu o le manoa casing ei ai se mafiafia faapitoa.Faʻaitiitia le teteʻe pe a taʻavale pusa, aloese mai le pipii pusa, ma faʻaleleia le lelei o le sima.Ma faʻaaoga le lagolago o le aufana e faʻatotonugalemu ai le pusa i le taimi o le sima.

asvsb (2)

Rigid Centralizers, O se tasi o mea sili ona lelei o le faʻaaogaina o se tasi-vaega faʻamaualuga faʻapitoa o lona malosi lagolago maualuga, faʻapitoa mo le tele o faʻaoga viliina.E le pei o isi nofoaga tutotonu i luga o le maketi, o lenei oloa e matua umi lava ma o le a le pala pe faʻaleagaina i le taimi.E mafai fo'i ona fa'a'ele'ele ma e mafai ona tatalia e o'o lava i tulaga sili ona faigata o le viliina.

asvsb (3)

O lo'o fa'atonuina nei e tagata fa'atau i ni vaega tetele.

Afai ei ai se tagata faʻatau e fiafia i a matou oloa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i matou i soʻo se taimi e tusa ai ma faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi i lalo.Matou te mautinoa lava e tuʻuina atu ia te oe oloa sili ona lelei ma auaunaga sili ona faamalieina.

Upega tafa'ilagi:http://www.sxunited-cn.com/

imeli:zhang@united-mech.net/alice@united-mech.net

Telefoni: +86 136 0913 0651/ 188 4043 1050

WhatsApp: +86 188 40431050


Taimi meli: Tes-21-2023