tala fou

tala fou

Bow Spring Casing Centralizer i totonu o le vaieli e mafai ai ona tu'u lelei le sima faataamilo i le pusa.

O leBow-Spring Casing Centralizero lo'o fa'aaogaina lautele i le fa'aogaina o fa'agaioiga i totonu o va'a tu'usa'o po'o vaieli matua'i va'aia.O se fua taua e fa'aleleia atili ai le sima.O lenei ituaiga faapitoa o le centralizer ua mamanuina faapitoa ina ia mautinoa o le casing o loʻo totonugalemu i totonu o le vaieli, faʻatagaina mo le tuʻuina lelei o le sima faataamilo i le pusa.

sav (1)

O leBow-Spring Casing Centralizere faia mai se fasi uamea e tasi e aunoa ma se fa'asao.O le faagasologa e aofia ai le tipiina o le ipu uamea e faʻaaoga ai se masini tipi leisa ona faʻapipiʻiina lea e ala i le crimping.O lenei metotia o le gaosiga e faʻamautinoa ai e malosi, umi, ma mafai ona tatalia le faigata o le faʻaogaina o pu.

sav (2)

O se tasi o vaega taua o leBow-Spring Casing Centralizero lona malosi amata maualalo, lea e faigofie ai ona faʻapipiʻi i totonu o le vaieli.E maualalo fo'i le malosi o le ta'avale, o lona uiga e fa'aitiitia le tete'e a'o alu ifo i lalo o le vaieli.E le gata i lea, o loʻo i ai se malosi tele toe faʻaleleia, lea e mafai ai ona faʻatumauina lona foliga ma le faʻatinoga e oʻo lava i lalo ole luʻitau i lalo o pu.

I le faʻatusatusaina o faʻasalalauga masani, o leBow-Spring Casing Centralizere ese lona fausaga ma e faia mai mea eseese.O nei eseesega e maua ai se faʻatauvaʻa i tulaga o le faʻatinoga ma le faʻamaoni.

sav (3)

E le gata i lea, o leBow-Spring Casing Centralizere malosi le fetuutuunai ma e le faigofie ona faaleagaina i le faagasologa o le ulu atu i le vaieli.O lona mamanu e aofia ai foi ma se vaega tele o tafega, e mafai ai ona tafe le sima i luga o le pusa.

I le faaiuga, o leBow-Spring Casing Centralizerose vaega taua i le fa'amautinoaina o le manuia o galuega fa'amasima i vaieli suau'u ma kesi.O ona foliga uiga ese ma le malosi o le fausiaina o se meafaigaluega taua mo le faatumauina o le sa'o o le vaieli ma ausia ai le tulaga sili ona lelei o le sima.

WhatsApp: +86 188 40431050

Upega tafa'ilagi:http://www.sxunited-cn.com/

imeli:zhang@united-mech.net/alice@united-mech.net

Telefoni: +86 136 0913 0651/ 188 4043 1050

WhatsApp: +86 188 40431050


Taimi meli: Tes-21-2023