tala fou

tala fou

API Slip i le seti sikulima taofi kola ua mamanuina ina ia maua ai le saogalemu ma le malu puipuia o le pusa

A o'o i le mautu lelei, o vaega ta'itasi e iai sona sao taua i le fa'amautinoaina o le fa'amaoni ma le fa'atinoina o galuega vili. O se tasi o vaega e tele sona sao i le mautu lelei o le fa'ase'ese'ese sikulataofi kola. O lenei kola taofi e tasi ua mamanuina e maua ai se saogalemu ma le malupuipuia o le pipii o le pusa, puipuia ai soʻo se gaioiga poʻo se paʻu i le taimi o le viliina.

图片 1

O le galuega mamafa-tiute o le SlidingSeti le Siu Taofi Collarfaʻamautinoa lona tumau ma le aoga i tulaga eseese o vili. O pito pito i fafo o nei mama taofi e fai si tapepe, e le gata e faafaigofie ai le faʻapipiʻiina ae e fesoasoani foi i le taofiga o le atigipusa tutotonu i le tulaga. O lenei vaega e sili ona taua aua a tuʻu le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o se aufana poʻo se lau, e puipuia ai le pito mai le taia o le aufana poʻo le lau, faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina ma faʻamautinoa le sologa lelei.

图片 2

O se tasi o faʻamanuiaga autu o se faʻaseʻeseti sikuli taofi kolao lona talafeagai mo galuega laiti pu. O lona mamanu fa'apitoa ma le mau malu e fa'amalieina mo fa'aoga e fa'atapula'a avanoa ma e taua tele le mautu. E le gata i lea, o nei mama mama e maua i lapopoa mai le 4-1 / 2" i le 20" e faʻaogaina ai le tele o lapopoa lelei ma manaʻoga e viliina.

Fa'aofia fa'ase'eseti kola taofi sikulimai totonu o galuega vili e le gata ina fa'aleleia atili ai le mautu lelei ae fesoasoani foi i le fa'aleleia atili o le lelei ma le saogalemu. E ala i le uuina lelei o le atigipusa, o nei meamama mamafesoasoani e fa'aitiitia le lamatiaga o le fa'aletonu o le pusa po'o le fa'aletonu, e i'u ai i se fausaga sili atu ona fa'atuatuaina, malosi atu.

图片 3

I se aotelega, o le fa'ase'e o seti fa'amau fa'amau o se vaega taua i le fa'amautinoaina o le mautu lelei i le taimi o galuega vili. O lona faufale umi, pito ta'ipe'i ma le talafeagai mo galuega pu'upu'u laiti e avea ai ma aseta taua pe a su'e lelei ma fa'atuatuaina fau lelei. E ala i le teu fa'afaigaluegaina o se'ese'ese maualugaseti kola taofi sikulima, galuega vili e mafai ona manuia mai le faʻaleleia atili o le mautu, faʻaitiitia le lamatiaga ma faʻaleleia le faʻatinoga atoa.

 

WhatsApp: +86 188 40431050

Upega tafa'ilagi:http://www.sxunited-cn.com/

imeli:zhang@united-mech.net/alice@united-mech.net

Telefoni: +86 136 0913 0651/ 188 4043 1050

WhatsApp: +86 188 40431050


Taimi meli: Sep-25-2024